Zámbó Krisztián

Tizenegy év alatt többször szétmentek de mindig visszataláltak egymáshoz és bár elmondásuk szerint most is jóban maradtak nincs esély arra. És talán fogok végre halat is.


Der Heni Kasza Tibor Eg Veled Youtube Talk Show Scenes

A produkció alatt egyébként táncosnőként segítette Zámbót a kedvese Takács Zsuzsika is.

. Móricz István Bors. Amellett hogy 40 pontot kapott a zsűritől poénokra is. Tizenegy év alatt többször is szakítottak de mindig visszataláltak egymáshoz és bár elmondásuk szerint most is jóban maradtak nincs esély arra hogy újra összejöjjenek.

Show 2 perc. Persze ami otthon természetes akár meztelenül is mászkálhat az ember az a színpadon sokaknak elképzelhetetlen. Ő volt az aki a menyasszonyával Zsuzskával ellentétben először megszólalt megerősítette a szakításuk hírét mi több határozottan kijelentette hogy már biztosan nem fognak kibékülni.

A magyar popzene emblematikus alakjaként a 90-es évek fiú- és lányegyütteseinek atyjaként azaz Kozso-ként lépett a Sztárban Sztár színpadára a harmadik élő show-ba. Zámbó Krisztián elárulta hogy valóban szakítottak 11 év után három hete nincsenek már együtt és ez nem is fog már változni. Ezen persze nincs mit csodálkozni hiszen jól felismerhető a profilján az az akarat hogy megmutassa a világnak a szakítás után is van élet.

Az énekes szó szerint belemelegedett az előadásba ami érthető hiszen az elmúlt hetekben 40 fokos hőség tombol. Zámbó Krisztián elvesztette nagyon jó barátját Zsoleszt Forrás. 45268 likes 14441 talking about this.

Zámbó Krisztián minden lépését követik a LifeTV kamerái hiszen ő az egyik megkerülhetetlen karaktere a Van életünk című reality-nek. Az eredeti klipet vitték színpadra amelyben Meat Loafot szörnynek maszkírozták. Zámbó Krisztián és egykori párja Takács Zsuzsika tizenegy év együttlét után nemrég mondták ki hogy nem folytatják a kapcsolatukat.

Zámbó Jimmy legidősebb fia megígérte hogy ki fog menni ahhoz a horgásztóhoz ahol gyakran együtt pecázott Zsolesszel. A szerelmesek tizenegy év alatt többször is szakítottak de mindig visszataláltak egymáshoz és bár elmondásuk szerint most is jóban maradtak nincs esély arra. 2 days agoZámbó Krisztián fellépése után elszabadultak az indulatok.

Megosztás Facebookon Küldés Messengeren További lehetőségek. A párnak nem volt zökkenőmentes a kapcsolata az utóbbi időszakban mégis sikerült békében elválniuk egymástól. Adásában ahol az Id Do Anything For Love című számot énekelte el.

Ki fogok menni és ott leszel velem a szívemben bratyeszom. Válságba került Zámbó Krisztián és menyasszonya Takács Zsuzsika kapcsolata pedig már az esküvőt tervezték. Zámbó Krisztián Hivatalos Oldala.

1 day agoZámbó Krisztián a volt menyasszonyával töltötte a napot - képek. Esküvőre készültek most már az Instán sem követik egymást - Válságban a magyar énekes kapcsolata. Így akkor sem állt le a forgatás amikor ellátogatott édesapja sírjához.

Zámbó Krisztián hivatalos oldala. Ugyanakkor Krisztiánt rendkívül megviselték a történetek lelkileg. Zámbó Krisztián és Zsuzsika 2020-ban az RTL.

Zámbó Krisztián és Takács Zsuzsika nemrég mondták ki hogy nem folytatják a kapcsolatukat végleg szakítanak. Köszönöm azoknak akik közreműködtek a dal és a videó klip elkészítésébenSzövegZámbó KrisztiánCsorba Gábor The KingBjKovács Norbi NorbeeHangszereléshtt. Korábban a Blikknek mesélt arról hogy másfél hónapig.

1 day agoZámbó Krisztián és egykori párja Takács Zsuzsika tizenegy év együttlét után nemrég mondták ki hogy nem folytatják a kapcsolatukat. Először úgy tűnt Zámbó Krisztián kifejezetten jól viseli hogy több mint tízéves párkapcsolata zátonyra futott. 14 hours agoSokat sejtető fotót osztott meg Zámbó Krisztián magáról és volt kedveséről aminek láttán sok rajongóban felmerült a kérdés hogy vajon újra összejönnek-e.

Zámbó Krisztián egykori menyasszonya korábban is szép számmal kapott bókokat követőitől de amióta bejelentették hogy külön utakon folytatják az életüket Zsuzsi feltűnően sok lájkot és széptevő kommentet kap a képei alá. A szakításban nem játszott szerepet harmadik fél nem veszekedve váltak külön egyszerűen már nem egyeztek a jövőről alkotott elképzeléseik. Tizenegy év alatt többször is szakítottak de mindig visszataláltak egymáshoz és bár elmondásuk szerint most is jóban maradtak nincs esély arra hogy újra összejöjjenek.

Kozso medley 3. Zámbó Krisztián Meat Loaf bőrébe bújt a legutóbbi Sztárban Sztár. Közel tizenegy év után szakított Zámbó Krisztián és kedvese Takács Zsuzsika.

2367 Likes 85 Comments - Zámbó Krisztián Jimmbo zambokrisztianofficial on Instagram.


Tudod Az Igazsagot Hogy Mi Tortent Azon Az Ejszakan Zambo Jimmy Fia Osszetorten Mondta El Jimmy Video


Tarcsi Zoltan Jolly Hajnalba Megyek Ma Megint Haza Official Music V Music Concert Movie Posters


O Volt Zambo Jimmy Elso Felesege A Ketgyerekes Veraba 18 Evesen Szeretett Bele In 2022 Jimmy Beauty Singer


Pin On Egyeb


Zambo Krisztian Parja Vallalja Hogy Plasztikaztatott Zsuzsika Ezt Csinaltatta Meg Az Arcan Celebs Fashion


Mc Hawer Feat Zambo Krisztian Egy Jo Asszony


O Palvin Barbara Uj Szerelme Http Www Nlcafe Hu Sztarok 20140212 Palvin Barbara Modell Istenes Bence Niall Horan Szakitas Barbara Palvin Barbara Celebrities


Zambo Krisztian Csillagod Ragyog Youtube Music Is Life Youtube Thankful


Zambo Krisztian


Zambo Krisztian X Norbee Ugye Nem Bantad Meg Zambo Jimmy Feldolgozas Youtube Character Fictional Characters Jimmy


Vajna Timea Ferje Ajandeka Miatt Szenved Http Www Nlcafe Hu Sztarok 20131203 Andy Vajna Vajna Timea Hazassag Ajandek Celebrities


Zambo Krisztian Edesem Official Image Clip Instagram Clip Official


Gaspar Laci Fogyasa 1 Ev Alatt 23 Kilo Diet Maker Diet Gaspar


Nalunk Forgatott Az Edes Elet Zambo Krisztian Kiprobalta A Felnott Balett Orainkat Movie Posters Movies Poster


Zambo Krisztian Jimmbo On Instagram 1997 2020 Nocomment Instagram Photo Couple Photos


Zambo Krisztian X Norbee Ha Majd Nem Leszek Zambo Jimmy Feldolgozas Talk Show Jimmy Scenes


Zambo Krisztian Parja Smink Nelkul Ekkora A Kulonbseg Ha Zsuzsikan Egy Gramm Festek Sincs Celebs Fashion Class Ring


Zambo Jimmy Ha Majd Nem Leszek Melletted En 2000 Youtube Music Is Life Music Youtube


Zambo Krisztian Bukott Diak 2014 Music Songs Singing Music

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel